Paul’s Boutique – Style Blogger Event

Naamloos-1

 

Eindelijk, mijn site werkt weer! Nadat hij niet één, maar twee keer crashte had ik het wel even helemaal gehad hoor.. Dat betekende namelijk in plaats van artikelen schrijven, webcodes schrijven.. Not so fun. Maar toen dat eindelijk over was had ik ein-de-lijk tijd om jullie mee te nemen naar het Paul’s Boutique Style Blogger Event. In dit artikel laat ik een foto verslag zien en vertel ik je het een en het ander over het event, met natuurlijk niet te vergeten: de exclusieve tas die ik kreeg!

 

DSC_0001_1DSC_0029_1

In de uitnodiging stond al dat dit event draaide om een exclusieve launch. Super spannend, want iedereen was natuurlijk benieuwd naar het product. Het Style Blogger Event werd in een grote ruimte gegeven waar de nieuwe collectie stond opgesteld samen met het nieuwe product onder een doek zoals je hier boven op de foto ziet. Na de launch was er nog een afterparty dus er stond ook een DJ booth en er waren allerlei lekkere hapjes en drankjes. Onder de doek zat natuurlijk de prachtige tas, speciaal ontworpen voor de Style Bloggers van Paul’s Boutique. Wanneer je een VIP bandje had kreeg je de tas gevuld als goodiebag mee naar huis en daarnaast zal hij op een paar plekken in Nederland verkocht worden. Hartstikke exclusief dus, wat het alleen maar leuker maakt!

12042053_1055392511167572_126212685_n
Ik ging samen met Anne, van Mooi! Company, naar het event. Wij volgden elkaar al een tijdje op instagram en toen we in augustus zagen dat we in dezelfde klas zitten was dat natuurlijk onwijs leuk! En super gezellig dat we nu samen naar dit soort events kunnen, dat blijft toch een beetje awkward om daar in je eentje heen te moeten.. We hebben heerlijk wijntjes gedronken, met andere bloggers en het PR team van Paul’s Boutique gekletst en de collectie bewonderd. Ik was echt onwijs blij verrast toen ik hoorde dat we deze prachtige tas mee naar huis kregen. Zoiets hoop je stiekem, maar verwacht je natuurlijk nooit. Wat mij toch wel verbaasde was dat ik echt verliefd ben op de tas, ondanks dat het een item is die ik zelf niet zo snel zou kopen. Een typisch gevalletje ‘I’d buy it if it was in black.’ Gek hè, dat je er dan toch zo gek op kan zijn? Hieronder laat ik jullie nog een aantal foto’s zien van de prachtige herfst/winter collectie van Paul’s Boutique.

DSC_0010_1 DSC_0012_1 DSC_0015_1 DSC_0018_1 DSC_0019_1DSC_0027_1

Ik vind de nieuwe collectie echt prachtig. Ze hebben de looks van prachtige designertassen, maar dan voor een zacht prijsje.

 

Lots of love,
Danique

7 comments on “Paul’s Boutique – Style Blogger Event”

 1. COTShopaholic schreef:

  Wat zag het event er leuk uit! En die tassen, waauw!

  daniquedejong

  20/09/2015

  Het was echt een leuke middag! Prachtig he!
  Liefs x

 2. Thehouseofkelly schreef:

  Super leuk verslag!?

  daniquedejong

  20/09/2015

  Bedankt!

  Liefs

 3. Wieteke schreef:

  Thanks voor het leuke verslag en mooie foto’s! En ik ben dus echt jaloers op je “goodiebag” 🙂
  XO ohwhatawanderlustlife.com

  daniquedejong

  02/10/2015

  Haha, you’re welcome! Liefs

 4. Michelle Kaiser schreef:

  Wat een goede sneak peek van de collectie en dé tas. Like it.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: