Life Lately – Tattoo, Event & Balmain

life lately - balmain, romeinse cijfers tattoo, wijn, barlow, social influencers

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik jullie een update heb gegeven over mijn leven. Aangezien dat er genoeg is gebeurd sinds ik weer student ben, leek het mij tijd hier een artikel aan te wijden. Ik heb ineens een tattoo, ik ben een event aan het organiseren en ik kondigde uit het niets een samenwerking aan met Balmain. Time to catch up!

11952028_1043917505648406_7777414805871167099_n

TERUG NAAR DE ROMEINSE TIJD.

Ik sloot augustus af bij Fearless Tattoos, en liet bovenstaande tattoo zetten. De pijn viel trouwens heel erg mee. Een vraag die veel gesteld is, is waar de tattoo voor staat. Ik heb gemerkt dat er weinig mensen zijn die weten waarom ik deze datum heb gekozen. Het is namelijk een vrij persoonlijke tattoo. De Romeinse cijfers staan voor 23-07-β€˜13. Dit is de dag dat ik mijn beste vriendin voor het laatst heb gezien, de dag dat zij is overleden. Een datum die ik het waard vond voor altijd op mijn lichaam te hebben.

Social Influencers

PARTNERS IN WINE.Β 

Sinds augustus ben ik weer een brave student. Nou ja, braaf.. Ik heb een wijndrinker gevonden net zo fanatiek als ik. Dit betekend wijn op maandagen, woensdagen, zondagen, basically any day. Anne is mijn partner in wine. Maar goed, naast de algemene vakken en het wijn drinken ben ik ook projectleider van MiXM! Dit is een netwerkevenement georganiseerd door eerstejaarsstudenten. Onwijs leuk: een beetje de baas spelen. Tijdens dit event laten wij het leven van een social influencer zien. Dit doen we met een stand en een masterclass in de vorm van een talkshow. Bekijk deΒ Facebook pagina voor meer informatie over mijn projectgroepje, en kom 29 oktober gezellig langs!

 

Balmain Hair

SURPRISE: BALMAIN!

Het laatste nieuwtje is toch wel de leukste. Vrijdag plaatste ik een foto op Instagram met een pakketje van Balmain Hair. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar een tijdje geleden kreeg ik een e-mail of ik samen wilde werken. Ik ga de komende tijd dus prachtige haarproducten testen, om er daarna een review over te schrijven. Daarover later meer dus.

 

Dat was het weer voor nu. Wil je dagelijks een update? Volg mij dan op Instagram! Wat hebben jullie de afgelopen maand gedaan?

 

Lots of love,
Danique

 

6 comments on “Life Lately – Tattoo, Event & Balmain”

 1. Kim schreef:

  Wat een fijne nieuwtjes. Prachtige tattoo, wel echt verschrikkelijk dat dit je overkomen is. Weet niet wat er is gebeurd maar het idee alleen al dat je haar moet missen lijkt me erg pittig. Fijn weekend nog!

  daniquedejong

  11/10/2015

  Bedankt! Het is ook een lang verhaal en ik deel best veel persoonlijke dingen op mijn blog, maar meer dan dit vind ik verder niet nodig om op m’n site te zetten. Heel fijn weekend meid, liefs!

 2. Ik vind je tattoo echt prachtig, maar dat wist je al! De betekenis is ook heel mooi!

  daniquedejong

  11/10/2015

  Dankje meid, klopt haha. Van jou wist ik het al.
  Liefs!

 3. Paula schreef:

  Prachtig! Ik hou van de strak en simpelheid van de romeinse cijfers. Heel mooi πŸ™‚ wat gaaf dat je samen mag werken met Balmain!! Gefeliciteerd πŸ˜€

  daniquedejong

  13/10/2015

  Dat vind ik er dus ook zo mooi aan! Ja tof he, dankjewel!
  Liefs

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: