Fall Make-up Look – Urban Decay Naked 3

Naamloos-4

Het is weer herfst! Het najaar is zonder twijfel mijn favoriete helft van het jaar. Ik hóu van de herfst- en wintermode en misschien nog wel meer van de beauty trends die we in het najaar altijd hebben. Ik bedoel, warm weer en zon is leuk enzo, maar in Nederland is het nooit echt lekker zomer. Benauwd en plakkerig, of koud en regenachtig. Geef mij dan maar herfst en winter, met de hoop dat het niet te veel regent. Oké, ik dwaal zelfs in de intro al af.. 😉 Ik laat jullie vandaag een van mijn favoriete, daytime smokey, fall make-up look zien met onder andere het Naked 3 palette van Urban Decay.

Chanel Anastasia Beverly Hills MAC Cosmetics Laura Mercier Bobbi Brown

Het is geen in depth tutorial, maar ik ga wel kort vertellen wat ik heb gedaan natuurlijk. Laat het me weten als jullie een keer een uitgebreide tutorial willen zien! Na mijn skincare routine wacht ik altijd even met het aanbrengen van mijn make-up, ik laat eerst mijn dagcrème goed intrekken.

Ik begon met de Pro Longwear concealer in NC25 (dit is nog mijn zomer kleur, je ziet op sommige foto’s ook dat hij net wat te geel is..) op mijn oogleden als basis voor mijn oogschaduw. Daarna heb ik de peach kleurige concealer van laura mercier gepakt (Undercover Pot UC-2) om mijn donkere kringen te camoufleren. Dit heb ik gefixeerd met de loose setting powder die ook in dit potje zit. – Ik heb vervolgens eerst mijn ogen opgemaakt, zodat ik geen fall out op mijn foundation heb. – Daarna heb ik de gele concealer van Laura Mercier gebruikt om alvast een aantal onzuiverheden te camoufleren. Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik geen photoshop of iets dergelijks gebruikt, je kunt gewoon mijn onzuiverheden en imperfecties zien. 🙂

Voor foundation heb ik deze dag gekozen voor de Perfection Lumière van Chanel (20 Beige) gekozen. Dit is een langhoudende foundation die semi-mat is, maar niet uitdrogend, en je mooi kunt opbouwen. Ik heb de prep+prime van MAC, in light boost, gebruikt om te highlighten onder mijn ogen, op mijn voorhoofd, neus en kin. Dit heb ik gefixeerd met Vanilla en Banana van het Anastasia Beverly Hills Contour Palette. De rest van mijn gezicht heb ik gefixeerd met de translucent powder van Make-Up Studio. Ik heb eerst mijn gezicht wat opgewarmd met de bronzing powder (Matte Bronze) van MAC Cosmetics en vervolgens de contour wat gedefineerd met Fawn van het Anastasia Beverly Hills Contour Palette, omdat deze een koelere toon heeft. Als laatste heb ik de Bobbi Brown Shimmer Brick (Nectar) gebruikt als blush en highlight. Voor de blush heb ik voornamelijk de onderste kleuren opgepakt, maar voor de highlight heb ik met een klein kwastje de lichtste kleur en een klein beetje van de bovenste kleur gepakt.

eyes

Voor de ogen heb ik Wedge van MAC Cosmetics gebruikt als basis en in de crease. Ik heb de volgende kleuren van het Naked3 Palette van Urban Decay gebruikt: Darkside (hele ooglid), Mugshot (midden ooglid), Nooner en Limit om deze kleuren te blenden met Wedge, een klein beetje Factory in de buitenste ooghoek om wat extra dimensie te creëren en ik heb een dun lijntje met zwart kohlpotlood aangebracht tegen de wimperrand en deze vervaagd met Blackheart. Trust me, met die stap ben je heeeel blij dat je eerst je ogen opmaakt en daarna je gezicht. Ik heb de lichtste kleur van de Shimmer Brick ook gebruikt als basis voor de highlight onder mijn wenkbrauw. Ik heb deze met een klein fluffy kwastje aangebracht waardoor er een soort glans komt. Aangezien dat ik vrij veel huid heb tussen mijn arcadeboog en wenkbrauw gebruik ik altijd een subtiele lichte glans om mijn basis oogschaduw (in dit geval wedge) te blenden naar een highlight. Ik heb een combinatie van Naked Lunch en Nylon van MAC voor de highlight op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Ik heb deze combinatie iets doorgeblend op mijn onderste wimperrand en aan de buitenkant heb ik darkside licht aangebracht.

De ooglook heb ik afgemaakt met de Dior Addict IT-Lash mascara, dit is echt mijn all-time favorite mascara. Helaas is hij zo goed als op, dus ik gebruik hem nu altijd als basis. Ik heb daarover de Volume Mascara van Chanel gebruikt. Ik heb daar een miniatuur van en aangezien ik iedereen er zo onwijs positief over zie besloot ik die er eens bij te pakken. Maar eerlijk dat ik ben: ik vind het niks. Ik vind mijn oude mascara’s van L’oreal en Maybeline nog fijner.. Ik snap de dus hype niet helemaal, sorry guys.

brows-&-lips

Last but definitely not least, lips & brows. Normaal gesproken gebruik ik al-tijd de browdip van Anastasia Beverly Hills, maar ik had vandaag zin om een keer voor de BrowWiz te gaan. Ik gebruik deze in de kleur dark brown. Ik heb licht mijn wenkbrauwen ingevuld, maar verder niks bijgetekend. Voor de lippen heb ik Velvet Teddy van MAC Cosmetics gebruikt en een lipgloss van Gerard Cosmetics (Buttercream). Deze is alleen op de een of de andere manier helemaal gaan plakken (ofwel lekken) dus die heb ik helemaal met plakband beplakt :’-). Als laatste heb ik de Mineralize Skinfinish van MAC over mijn make-up gesprayd.

 

Dit is mijn eerste make-up look op mijn nieuwe site, wat leuk! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te zien en laat me weten of je vaker een look wilt zien, of misschien wel een tutorial!

Liefs ❤︎

6 comments on “Fall Make-up Look – Urban Decay Naked 3”

 1. Fleur Sophia schreef:

  Oh wauw, die shimmer brick is prachtig!

  daniquedejong

  08/11/2015

  Ik vind hem ook zo mooi! Gebruik hem echt elke dag! x

 2. Eilish schreef:

  Wat een mooie look!

  daniquedejong

  08/11/2015

  Dankjewel meis! x

 3. Mariëlle schreef:

  Hele mooie producten en een leuke look!

  daniquedejong

  11/11/2015

  Dankjewel! x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: