My bedroom – dream, relax, work.

my bedroom dream work relax

Vandaag deel ik een heerlijk plekje in mijn kamer met jullie. Er wordt regelmatig gevraagd of ik een roomtour wil maken, maar dat wil ik pas doen als mijn kamer helemaal klaar is, en is zoals ik wil. Ik woon op kamers, dus een echte slaapkamer kan ik het niet noemen. Maar mijn bed is wel een heerlijk plekje in deze kamer, en zoveel meer dan alleen een plek om te slapen. Mijn bed is voor mij een slaapplek, maar ook een plek waar ik heerlijk kan relaxen en tot rust kan komen en zelfs kan werken. Zoals nu, voor mijn blog. Lees nu verder en bekijk mijn droomplekje.

dream

Ik heb laatst mijn kamer helemaal veranderd, en ik ga dit hoogstwaarschijnlijk snel weer doen mij kennende. Ik wilde toch een soort van scheiding creëren tussen mijn slaap en leefruimte. Aan het einde van mijn kamer heb ik een muur die eigenlijk helemaal bestaat uit ramen, met een deur naar mijn balkon. Dit is het lichte plekje van mijn kamer en mijn uitzicht mag dan wel niet spetterend zijn, maar het is zo onwijs fijn om wakker te worden en zo naar buiten te kijken.

Ik heb een soort papieren (?) lamp van de Ikea, omdat het knopje van mijn gewone lamp uiteraard aan de andere kant van mijn kamer zit. Ik heb ook een bed van de Ikea, tweepersoons: héérlijk in m’n eentje ;-). Ik ben echt een liefhebber van kussens, de grote bruine kussens heb ik van mijn moeder gekregen toen ik vorig jaar verhuisde naar mijn vorige studio en besloot deze tijdelijk ook hier op bed te leggen. Mijn dekbedovertrek en de plaid over mijn bed zijn ook beide van de Ikea. Ze zijn beide van de Ofelia serie. De plaid komt je misschien bekend voor, ik neem namelijk bijna al mijn foto’s op deze plaid op bed. De rosé gouden kussentjes met pailletten heb ik bij de Primark gekocht. Leuk zijn ze hè?

relax

Ik heb in mijn kamer nog geen hoge tafel, dus alles wat ik doe, doe ik op bed of op mijn bank. Dit zit op zich prima, maar als je eraan denkt dat ik klein ben, niet met mijn voeten bij de grond kan wanneer ik recht op de bank zit en dus altijd in de bank hang.. Dan kan je jezelf misschien voorstellen dat mijn rug na een dag leren niet zo best voelt. Vaak verhuis ik dan naar mijn bed, maak ik een heerlijk ‘nestje’ met mijn kussens en ga ik onwijs comfortabel op mijn laptop werken, even lekker een tijdschrift lezen, altijd even instagrammen en relaxen. Of werken dus.

 

Tot zo ver dus een sneak peek van mijn kamer. De echte roomtour komt er dus nog aan, maar omdat het zo lang duurde wilde ik alvast mijn droomplekje delen. I hope you like it.

 

Liefs Danique

8 comments on “My bedroom – dream, relax, work.”

 1. Talithanoij schreef:

  Oh wauw die kussentjes van Primark! Zijn die nog te koop denk je?

  daniquedejong

  15/11/2015

  Mooi hè! Ik heb ze zelf een maand terug gekocht, aangezien dat Primark vrij regelmatig van collectie wisselt weet ik het niet zeker, maar je zou kunnen kijken! Liefs x

 2. Van wat ik zo zie lijkt het me een hele mooie kamer 🙂 Weinig ruimte geeft vaak juist een knus gevoel vind ik. Ben benieuwd naar de rest.

  daniquedejong

  17/11/2015

  Dankjewel! Dat klopt wel, maar ik hou toch meer van een open en ruim gevoel haha.

 3. Fleur Sophia schreef:

  Wat een fijne lichte slaapkamer! En die kussentjes vind ik echt geweldig!

  daniquedejong

  17/11/2015

  Fijn he! Haha, ik was ook op slag verliefd.

 4. Kim schreef:

  Wat een fijn plekje!

  daniquedejong

  17/11/2015

  Dankjewel!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: