Hogeschool Inholland – Leren = durven

Leren is doorzetten, want je blijft je ontwikkelen. Continu blijven zoeken, twijfelen, vallen, opstaan, en doorgaan. Leren is veranderen, omdat de banen van morgen nu nog niet bestaan. Leren is ook durven opstaan in een volle collegezaal om hardop te zeggen dat je de mooie woorden van je docent niet snapt. Dat je de moed hebt om jezelf kwetsbaar op te stellen, zodat je van elkáár leert. Leren is je mening durven aanpassen. Die mentaliteit heb je nodig in een wereld die steeds verandert. Dát is leren. Leren = durven. Dat leer je bij ons.

BewarenBewaren

Het manifest

Tijdens mijn stage bij het cluster Communicatie bij Hogeschool Inholland heb ik meegewerkt aan de herpositionering van de opleiding Communicatie. Een van mijn werkzaamheden tijdens mijn stage was het ontwikkelen van de campagne. Deze campagne werd uiteindelijk overgenomen door de corporate afdeling van Inholland en vertaald in een campagne om het merkverhaal naar buiten te brengen. Dat is deze campagne. Toen ik na mijn studie als online communicatiemedewerker ben gaan werken op de corporate afdeling heb ik ook meegewerkt bij het kiezen van de uiteindelijke uitingen en het uitwerken van de online campagne.

Studenten over Leren = durven

Tijdens mijn eerste maand als communicatiemedewerker bij Hogeschool Inholland kreeg ik een last-minute opdracht om binnen een week een video te maken over het motto van Inholland: leren = durven. In deze video laat ik zien hoe de nieuwe studenten van Inholland over leren denken. Ik ging tijdens de introductieweek langs verschillende locaties met een cameraman om deze studenten te vragen wat leren voor hen betekent.

Docenten over Leren = durven

In december gingen we verder met deze campagne. Met persoonlijke verhalen van onze docenten. Zo zijn er verschillende interviews afgenomen met onder andere de docent van het jaar, Marco Bijsterbosch, het team van het jaar, Informatica, en maakte we een nieuwe video. Deze keer met docenten die vertellen over hun visie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: