Twee keer Mooi! – 1 vest, 2 outfits

Naamloos-1

Maar één keer een kledingstuk dragen is niet voor iedereen weg gelegd.. Daarom laat ik in samenwerking met Mooi! Company in twee artikelen twee items zien die je op twee totaal verschillende manieren aan kan doen. Ik begin vandaag met dit heerlijke vest, super cosy voor op de zondag ochtend. Of nouja, ochtend.. Let’s get real: voor de hele zondag.

Naamloos-2

Zoals ik al zei, twee totaal verschillende looks. Op zondag, of een andere luie dag, heeeeerlijk met een oversized shirt, om vervolgens lekker op de bank te hangen. Op elke andere dag geef je er een stoere twist aan, maar hou je het wel lekker comfortabel.

Naamloos-3

Voor de eerste look heb ik hem gecombineerd met een zwarte gecoate broek van Miss Etam, hij heeft door de coating een leren look, maar is van binnen gewoon lekker zacht en soepel. Lekker draagbaar dus. Ik heb er een top van de H&M onder gedaan, deze heeft een laag uitgesneden v-hals en een kanten rand aan de onderkant. Als je mij kent weet je dat dit heerlijk in mijn comfortzone ligt: vooral veel zwart. 😉 Ik heb deze look afgemaakt met mijn buddha to buddha armband, zwarte enkellaarzen van invito en een hoedje van de H&M.

Naamloos-4

Bij de tweede look heb ik het vest, Amber, gecombineerd met een losse top, Balou. Dit is ook een artikel van Mooi! Company, maar dit vest kun je natuurlijk met alle soorten tops en jurkjes combineren. Zeker voor zo’n luie zondag, je doet gewoon aan wat lekker is en hangt het vest eroverheen. Zo blijf je lekker warm en hij is ook nog eens super zacht!

Maar vergis je niet, je kan het vest natuurlijk op nog honderd manieren combineren. Ik heb hier mijn twee favoriete outfits laten zien en binnenkort doe ik dat met een prachtige col van Mooi! Company, maar voor nu kruip ik lekker terug in de bank met dit lekkere vest, fijne zondag! 😉

 

Liefs,
Danique

5 comments on “Twee keer Mooi! – 1 vest, 2 outfits”

 1. Wat heb je dit leuk gedaan!

  daniquedejong

  08/02/2016

  Dankjewel meid!

 2. alexa schreef:

  Leuk gedaan en wat een leuk vest, staat je goed!

  daniquedejong

  09/02/2016

  Dankjewel!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: