Twee keer Mooi! – 1 col, 2 outfits

Naamloos-11

Ik liet al een keer eerder twee outfits met een item van Mooi! Company zien, maar vandaag heb ik er zoals beloofd nog een outfit. Deze heerlijke coltrui, Renate, is niet alleen comfortabel door de stof, maar natuurlijk ook heel netjes. Of speels, door de oranje tint. Je kan er letterlijk alle kanten mee op. Vandaag laat ik je mijn twee favoriete outfits zien.

Naamloos-12

Serious business right, zo’n col? Gecombineerd met een colbert en een strakke staart wel. Maar wees niet bang, ik ben niet zo streng zoals ik op de eerste foto lijk, je kan ook lekker los gaan door hem te combineren met lichte tinten, franjes en wild los haar.

Naamloos-13

Laten we eerst de serieuze look doen. Door de col te combineren met een zwart colbert maak je het contrast groter, dit zorgt er automatisch voor dat je strenger lijkt en een colbert is natuurlijk ook echt een business item. De staart is functioneel, er hangt geen haar in je gezicht, maar zorgt er ook voor dat je gezicht serieuzer oogt. Dus vergeet niet te lachen met zo’n serieuze outfit. Mijn colbert is van de H&M, maar Mooi! Company verkoopt ze ook.

Naamloos-14

Maarja, ondanks dat mijn zwarte colbert wekelijks draag, ben ik zo serieus helemaal niet. Voor de volgende outfit heb ik hem dus wat vrolijker gecombineerd. Samen met deze ripped jeans van de H&M (ik zie een patroon hier..) en deze sleehakken met fransjes van Steve Madden, wordt het door het kleurgebruik al een stuk vrolijker. Ik heb die staart los gegooid en er ontstaat al meteen een hele andere look, met mijn losse wilde haren.

 

Kijk op de instagram van Mooi! Company voor meer inspiratie, ze maken zelf ook altijd prachtige combinaties en updaten je regelmatig met de laatste items.

Liefs,
Danique

4 comments on “Twee keer Mooi! – 1 col, 2 outfits”

 1. Mariska schreef:

  Wat een ontzettend leuke en mooie foto’s, net als de looks!

  daniquedejong

  21/02/2016

  Dankjewel!

 2. Lindsey Beljaars schreef:

  Wauw heel tof! Je foto’s zijn ook super mooi en leuk geworden!

  daniquedejong

  22/02/2016

  Dankjewel meid!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: