Urban Decay – Gwen Stefani Blush Palette

Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette

De afgelopen drie maanden werkte ik in één van de drie Ici Paris XL filialen waar ze Urban Decay verkopen. Zoals je in dit artikel kan zien is dat niet goed voor mijn portemonnee.. Ik heb mezelf aardig kunnen inhouden de afgelopen maanden, maar dit blush palette kon ik toch echt niet laten liggen! En dat terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo’n fan ben van blush. In dit artikel vertel ik waarom ik deze dan juist wel zo mooi vind, laat ik swatches zien en lees je hoe hij tot nu toe bevalt. Kijk je mee?

Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette

Het blush palette zit verpakt in een wit-gouden doosje, opzich mooi, maar stiekem ben ik toch meer fan van het kartonnen doosje met het zwart/goud. Ondanks dat vind ik hem zo ook gewoon mooi hoor. Het is een stevige verpakking, waardoor ik hem wel gewoon met een gerust hart mee kan nemen in mijn tas, maar laten we naar het belangrijkste gedeelte gaan: de binnenkant.

 

GWEN1

Kijk nou toch, wat een prachtige én gevarieerde kleuren! Verschillende tinten roze, peach, bronzers, je kan er van alles mee. Wat ik zelf ook erg leuk vind is dat de bronzer links onderaan (tenminste, voor mijn lichte huidje) de naam van een instagram filter heeft. Ik zei al dat het palette gevarieerde kleuren heeft. Omdat ik af en toe ook de make-up van anderen doe, is het fijn om een aantal verschillende kleuren blush te hebben. De licht roze zal ik bijvoorbeeld zelf niet zo snel gebruiken, maar kan natuurlijk wel onwijs mooi zijn bij iemand anders.

 

GWEN2

De blushes hebben zoals je ziet een onwijs mooie pigmentatie, je moet echt oppassen dat je niet te veel gebruikt. Ze zijn gelukkig wel goed blendbaar. Hierdoor kun je hem wel mooi blenden met je bronzen etc. wanneer je per ongeluk toch te veel aanbrengt. Het komt helaas op de foto’s niet heel goed over, maar in de twee middelste kleuren zit een hele mooie gouden shimmer verwerkt. Geen glitter, maar gewoon een hele mooie glans. I’m in love en ik kan hem iedereen aanraden die op zoek is naar een mooi blushpalette!

 

Liefs,
Danique

 

11 comments on “Urban Decay – Gwen Stefani Blush Palette”

 1. Anna - Alina schreef:

  Gwen’s collection is perfect!

  http://anna-alina.blogspot.com/

  daniquedejong

  06/03/2016

  Prachtig he!

 2. Mariska schreef:

  Dit palette is zo enorm mooi!

  daniquedejong

  06/03/2016

  I know right! Ik ben er zo blij mee!

 3. alexa schreef:

  ziet er heel goed uit!

  daniquedejong

  07/03/2016

  Dankjewel!

 4. It looks awesome!

  daniquedejong

  07/03/2016

  It is awesome!

 5. Mariska schreef:

  Ik zou ook best wel bij ICI Paris willen werken! Lijkt me gaaf. Heel mooi palette trouwens! Echt om om te kwijlen.

  daniquedejong

  07/03/2016

  Is het ook! Ik ben helaas sinds deze maand weg, maar heb het onwijs naar m’n zin gehad daar!

 6. Hyman Urrutia schreef:

  This looks like a lovely palette though I m not the biggest fan of shimmer on my cheeks. It looks better for fair skin tones.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: