SensatioNail – Spring / Summer Collectie

SENSATIONAIL1-1

Eindelijk! De lente is weer begonnen! Na een valse start met regen en bewolking, was het gisteren alweer heerlijk weer. Tenminste, dat heb ik mij laten vertellen, want ik heb mezelf opgesloten in mijn kamer met mijn boeken. Lang leven tentamens! Ondanks dat ik dus niet met een heerlijke lunch, borrel of wijntje op een terras kan genieten van het weer, gun ik het jullie natuurlijk van harte. Dus: let the sun shine! Ik heb er zin in. Weg met die winterdip en de kou. Hallo bloemetjes, bijtjes (oké, die zijn wat minder leuk) en heerlijke dagen buiten in het zonnetje! Ik heb twee weken terug mijn donkere lipsticks al opgeborgen en mijn favoriete kleurtjes voor de lente en zomer laten zien en deze week kreeg ik de nieuwe collectie van SensatioNail binnen. Tijd om vier prachtige lentetinten aan jullie te laten zien.

SENSATIONAIL2

Afgelopen week opende ik mijn mailbox en vond ik een e-mail van SensatioNail. De lente is officieel begonnen en er is dus weer een nieuwe collectie. Als ambassadrice van SensatioNail zou ik vier kleuren uit de nieuwe collectie ontvangen om aan jullie te laten zien en te testen, dezelfde dag ging de bel en stond mijn grote vriend van PostNL voor de deur. Hij herkent me inmiddels al, oeps, dus met een awkward lach Ja, ik krijg wéér een pakketje ja. Don’t judge me, kijk me niet zo aan. pakte ik het pakketje aan en wenste ik hem nog een fijne dag. Enthousiast dat ik ben, ben ik meteen aan de slag gegaan. Aangezien dat mijn nagels weer eens kort, gebroken, gescheurd en vooral lelijk waren, heb ik ze verlengd met een tip en een laagje gel voordat ik aan de slag ging met de mooie kleurtjes.

 

SENSATIONAIL-RAVISHING-ROSE-LAVISH-LILAC

Er zitten om te beginnen twee onwijs mooie roze tinten bij. Ravishing Rose, een crème kleurige roze met een heel licht peachy accentje. Op de verpakking lijkt hij meer ‘nude’ dan dat hij is. Ik was zo slim om eerst Intriguing Iris (zie volgende foto) op mijn gelnagels te doen en omdat je gellak met aceton moet verwijderen en dit er ook voor zorgt dat je telnagels loslaten, moet je met gelnagels de nagellak eraf vijlen. Er is nog een klein laagje van de blauwe lak op blijven zitten en omdat deze twee tinten niet heel erg dekkend zijn, heb ik eerst een witte nagellak aangebracht en ze daar overheen gedaan. Dit zorgt er ook voor dat de kleur helderder wordt. De andere gellak die je ziet is Lavish Lilac. Een práchtige lila tint met een slimmer erin. Geen vervelende glitter die je onmogelijk van je nagels afkrijgt, maar een subtiele shimmer in de lak zelf. Ik hou zelf helemaal niet van paars tinten op mijn nagels, maar ik vind dit serieus de mooiste nagellak die ik tot nu toe van SensatioNail heb.

Ik heb een simpele nail art gemaakt met deze twee lakjes en de white gel polish van de starters kit. Ik heb ze om en om op mijn nagels aangebracht, met één witte nagel. Als ik voor een nail art ga waarvan één nagel afwijkt pak ik hiervoor altijd mijn wijsvinger. Ik heb de lak onder de lamp gedaan en bij het eerste piepsignaal (dan ben je op de helft) eruit gehaald. Vervolgens heb ik nog een laagje van de roze en lila lak op gedaan en met de punt van een rozenhoutstokje een licht marble effect gecreëerd met dezelfde lila en roze lak. Mijn inspiratie voor deze nail art vond ik op deze foto, hier is ook het marble effect beter te zien.

 

SENSATIONAIL-INTRIGUING-IRIS

Ik noemde hem net al, maar deze frisse blauwe lak is Intriguing Iris. Een heldere, pastel blauwe lak, met een paarse ondertoon. Wanneer je hem op hebt zie je niet dat hij paars is, maar ik liet hem eerder deze week op snapchat zien waar ik mijn flitser gebruikte en daar zag je dat hij blauwpaars is. Ook wel erg mooi eigenlijk. Deze lak is dekkender dan de vorige twee en is ook erg mooi met de matte top coat van SensatioNail!

 

SENSATIONAIL-DIZZY-DAISY

De laatste kleur is nogal bold. Tenminste, voor mij. Dizzy Daisy ziet er op de verpakking uit als een intens gele nagellak. Nu ben ik niet bank voor een felle kleur, die draag ik zelfs meer dan pasteltinten. Maar gele nagellak is voor mij toch iets nieuws. Zoals ik al zei zit er onder de lak een witte nagellak. Het kan dus zijn dat deze de kleur heeft beïnvloedt, maar op de nagel is hij niet zo fel als dat hij lijkt. Hij blijkt meer een pasteltint te hebben. Wat eigenlijk wel erg schattig is. Het is niet wat ik gewend ben, maar het heeft wel wat. Vooral met de pasen is zo’n gele tint wel leuk.

 

SENSATIONAIL-REMOVAL-WRAPS

Mocht je moeite hebben met het verwijderen van de gellak. Van SensatioNail of een andere soort. In mijn eerste pakketje kreeg ik een basispakket. Hier zaten uiteraard ook hulpmiddelen bij om de gellak makkelijk te verwijderen. Zo kun je kiezen voor een nail shield. Deze breng je aan op de nagel voordat je ze gaat lakken. Deze hecht aan je nagel en de nagellak zo weer aan de shield, maar wanneer je wilt kan je ze er zo af peelen. Daarnaast heb je de gel polish remover, 98% aceton en de removal wraps. Deze gebruik ik altijd in combinatie. Ik breng de aceton aan op het kussentje van de wraps en deze gaat vanzelfsprekend om de vinger/nagel. Laat dit even intrekken en de gellak zal zacht worden. Ik laat ze er niet te lang op zitten, in verband met mijn gelnagels, maar wanneer ik de wrap eraf haal kan ik ook de nagellak zo verwijderen met mijn nagel. Ik doe het met mijn nagel, maar je hebt er ook een removal tool voor. Deze helpt om de gellak eraf te ‘duwen’. De reden dat ik deze niet gebruik is omdat ik dan ook de gel van mn gelnagel eraf haal. Ik kreeg laatst veel vragen hoe ik de lak eraf haal, omdat jullie dat lastig vinden, dus ik hoop jullie zo geholpen te hebben!

 

Liefs, Danique

One comment on “SensatioNail – Spring / Summer Collectie”

  1. Rachel schreef:

    Ziet er goed uit ik heb vandaag de kleur pink sand uitgekozen! echt een prachtige nude kleur

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: