Adidas Mi Stan Smith – My Very Own Design

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

 

Vogue had een tijdelijke aanbieding, waarbij je een code kreeg om gratis je eigen Stan Smith’s te ontwerpen bij Adidas. Ik zit regelmatig te knutselen met de customizer van Adidas en Nike. Het leek me zo tof om m’n eigen unieke sneakers te hebben, maar toch wel riskant.. Het is duurder dan een gewone sneaker, je kan ze niet van te voren bekijken en als je ze dan toch niet mooi vind kan je ze niet eens ruilen.. Met zo’n aanbieding wordt het natuurlijk een stuk aantrekkelijker en laat nou net mijn Vogue abonnement zijn afgelopen! Ik sloot een nieuw abonnement af, ging aan de slag in de customizer en deze week ontving ik mijn eigen Adidasjes!

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

Bij deze actie ging het om het Stan Smith model van Adidas. Dit maakte het voor mij alleen maar leuker omdat ik al ruim een half jaar van plan ben witte Stan Smiths te halen. Ik koos dan ook in de customizer voor wit, maar wel nét even wat anders dan normaal.

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

In plaats van het gewone leer, heb ik voor slangenleer gekozen. Ik ben een hele grote fan van dit materiaal. Bij tassen, portemonnees, clutches, accessoires en ga zo maar door. Nu dus ook bij m’n sneakers! Verder heb ik ook gekozen om alles wit te maken, maar wel met een paar kleurrijke details om ze toch net wat aparter te maken. Zo besloot ik om het tong logo aubergine paars te maken, omdat deze kleur ook in de hiel zit.

 

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

Het slangenleer is meet off-white dan white, wat eigenlijk wel jammer is omdat de rest van de schoen wel helemaal wit is, maar goed. Ik kan er mee leven. 😉 Naast de witte veters heb ik er ook nog een extra paar aubergine paarse veters bij gedaan, maar ik denk niet dat ik deze zal gebruiken.

 

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

De hiel is toch wel een beetje m’n trots. Of nouja, mijn trots.. Ik heb hem natuurlijk alleen maar uitgekozen, maar ik vind wel dat dit de schoen echt super tof maakt! De hiel is net als de rest van de schoen van slangenleer, maar met een kleuroverloop. Je vind er eigenlijk alle kleuren van de regenboog in terug. Hij loopt van blauw/groen aan de buitenkant, naar oranje aan de binnenkant. Ik ben wel erg blij dat de blauw/paarse en roze tinten aan de buitenkant zitten, omdat dit meer mijn kleuren zijn. Ik hou zelf niet zo van oranje en geel etc. Helemaal perfect dat de kleuren die ik het mooiste vind aan de buitenkant zitten dus. Zo match hij nog beter met mijn garderobe!

 

ADIDAS MI STAN SMITH MY VERY OWN DESIGN

 

Ik ben er echt super blij mee, de levering was overigens ook vrij snel! Na 2,5 was de eerste bezorgpoging, maar ik was helaas niet thuis op dat moment. Terwijl ze op de website aangeven dat het 4 tot 6 weken duurt om de schoenen te maken en bezorgen. Goede service dus! Je kan snel een frisse spring outfit verwachten met deze pareltjes! Wat vinden jullie van mijn gecustomizede Stan Smiths?

 

Liefs Danique

4 comments on “Adidas Mi Stan Smith – My Very Own Design”

  1. Heel tof design heb je gemaakt, ik vind de hiel ook een heel leuk accent! En fijn dat ze lekker snel binnen waren!

    daniquedejong

    10/04/2016

    Dankjewel! Ja, zo fijn!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: