Outfit of the day – Curvy Chic

BLOG1

Het zonnetje schijnt al de hele week, de temperaturen gaan omhoog en het aantal van de dagen die ik afsluit met wijn op mijn balkon, een terras of bij een vriendinnetje stijgen hard. Heerlijk, die zomer die eraan komt. Good life. Een ander leuk voordeel aan de lente en de zomer, is dat het heerlijk weer is om een middagje outfit foto’s te maken met een vriendinnetje. Je kunt overigens de foto’s die ik van haar heb gemaakt terugvinden op haar instagram account. Voor de eerste outfit, want er komen er natuurlijk nog veeeel meer de komende tijd, combineer ik een satijnen overslagblouse met een high waisted pantalon. Voor de foto’s heb ik een kanten top onder de blouse aan gedaan, wanneer ik echt voor chic ga vervang ik die voor een gewone zwarte top die wat meer bedekt, alle details van de items vind je onderaan het artikel.

// Funfact in het kader creatief denken: de blouse is eigenlijk een ‘teddy’. Je weet wel, zo’n playsuit om in te slapen. Toen ik hem binnen kreeg vond ik hem zo mooi, dat ik het echt te zonde vond om erin te gaan slapen. Dus nu draag ik hem met high waisted broeken, rokjes en binnenkort ga ik met het naaimachine aan de slag om er een top van te maken. //

 

BLOG2

 

BLOG3

 

BLOG4

 

BLOG5

 

BLOG6

 

BLOG7

 

BLOG8

 

BLOG9

WHITE

OUTFIT DETAILS:

BLOUSE   //   ASOS CARMEL LONG SLEEVE TEDDY
KANTEN TOP   //   HUNKEMOLLER BRALETTE LONGLINE FANCY
PANTALON   //   ASOS WOVEN PEG TROUSERS WITH OBI TIE
HAKKEN   //   INVITO [FAILLIET]
TAS   //   H&M  [OUDE COLLECTIE]
KETTING   //   DOUBLE TEE
NAGELLAK   //   ESSIE SMOKIN HOT
WHITEDe volgende keer laat ik mijn zelf ontworpen Stan Smiths zien in een frisse, lichte outfit. Heerlijk die lente! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden! Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en ideeën heb gegeven voor een ‘eigen’ outfit deze lente. En voor de curvy ladies: don’t be affraid to show what you’ve got!

WHITELiefs, Danique

WHITE

OUTFIT OF THE DAY - CURVY CHIC

7 comments on “Outfit of the day – Curvy Chic”

 1. Kim schreef:

  Wauw Danique, wat zie je er weer fantastisch uit!

  daniquedejong

  18/04/2016

  Ahww, wat lief van je. Dankjewel!

 2. Dit staat je zoo goed!

  daniquedejong

  18/04/2016

  Ahh, dankjewel Eilish! x

 3. GlassesShop schreef:

  So damn pretty!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: