Review – Sunday’s Spraytan

Review Sunday's Spraytan

 

Een tijdje terug werd ik uitgekozen voor het testteam van Sunday’s spraytan. Nadat de eerste keer niet helemaal beviel, werd ik uitgenodigd om het nog een keer te proberen. De tweede keer beviel onwijs goed en in dit artikel review ik de spraytan van Sunday’s.

Review Sunday's Spraytan

 

De salon van Sunday’s waar ik de spraytan mocht testen bevind zich op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Als je mij al een tijdje volgt op instagram, dan heb je vorig jaar mijn bruine kleurtje ook gezien. Deze was niet van een heerlijke zonnige vakantie, maar van het feit dat ik vaste klant was bij Sunday’s op de Fred. Heerlijk zo’n zonnebank, maar het duurt wel even voordat je het bruine resultaat bereikt. Een spraytan is daarentegen vaak een stuk duurder en het blijft ongeveer een week zitten. Dus als je elke week gaat is het uiteindelijk nog duurder.. En dan heb je ook nog dat oranje spraytan resultaat, of vlekken.. Ik was veel te bang om het ooit uit te proberen. Toen ik de mogelijkheid kreeg de spraytan in het testteam te testen, leek mij dit perfect! Zo kon ik eenmalig kijken of het een mooie spraytan was zonder geld kwijt te zijn. Ik ben en blijf een student he.. 😉

 

Review Sunday's Spraytan

 

De spraytan is een grote cabine waar je in gaat staan, met je voeten sta je op de nummers die je op de foto ziet. Een stem in de cabine zegt precies waar je wanneer moet staan. Om vlekken en oranje voeten en handen te voorkomen heb je een blending lotion. Die breng je dik aan op je handen en voeten en blend je door naar je enkels en polsen. Vervolgens ga je met je voeten op twee zooltjes staan. Daar zit een kant aan die plakt zodat ze aan je voeten blijven zitten en je voetzool is beschermt tegen de spraytan. Na de spraytan haal je de lotion eraf met tissues en loopt de kleur mooi over.

 

Review Sunday's Spraytan

 

Ik was aardig wit voor de spraytan. Nouja, aardig wit. Ik was gewoon een witte melkfles. Wanneer ik op vakantie ga ben ik altijd binnen no-time super bruin, behalve mijn benen. Die zijn hardnekkig. Ik dacht, super oplossing: die spraytan! Na de eerste keer waren echter mijn onderbenen en de zijkant van mijn benen niet mee gekleurd, onwijs raar.. De eigenaar van Sunday’s had dit ook nog nooit gehoord of gezien en gelukkig mocht ik het nog een keer proberen.

 

Review Sunday's Spraytan

 

Daarnaast zit er aloë vera in de spraytan. Gezien mijn acne super fijn, want aloë vera kalmeert, wat er bij mij na de eerste keer al voor zorgde dat mijn gezicht rustiger werd. Oh, en let niet op mijn wallen.. Ik had er net een tentamenweek op zitten..

 

Review Sunday's Spraytan

 

Hier zie je het resultaat van de spraytan na een aantal uur. Je moet de spraytan minimaal acht uur laten ontwikkelen, dan mag je pas douchen en sporten. Dit is na een paar uur, dus de kleur is nog aan het ontwikkelen. Zoals je ziet is er een gróót verschil met de eerdere foto’s. – De rode vlek op mn knieën komt van het zitten met mijn benen over elkaar heen. – Ook mijn onderbenen kleurde dit keer mee, jippie! Hieronder zie je ook mijn gezicht na een aantal uur, daar ziet het er nog een beetje vies uit.. Shiny, ‘vies’ bruin vind ik het zelf. Nadat je gedoucht hebt na acht uur is het ‘vieze’ eraf en ben je lekker bruin. De foto ernaast, die je misschien herkent van mijn outfit artikel van vorige week, is de dag erna genomen. Uiteraard wel met make-up op. Ik ben daar niet súper bruin, maar vergeleken met mijn witte snoet voor de spraytan een heel verschil. Ik heb gekozen voor de medium spraytan met een single bronzer. Mocht je bruiner willen kan dat makkelijk, want de spraytan zelf is nog donkerder te nemen en je kan hem ook nog combineren met een triple bronzer!

 

Review Sunday's Spraytan

 

Ik vind de spraytan perfect voor een speciale gelegenheid, of wanneer je op vakantie gaat! Wanneer je een spraytan op je huid hebt en je gaat de zon in, of onder de zonnebank, bruin je gewoon ‘eronder’ door. Dus zo hoef je niet met je witte benen het strand op, maar ga je met je mooie spraytankleurtje de eerste dagen van je vakantie in en wanneer hij gaat vervagen ben je al bruin van de zon. Super om te overbruggen!

 

Liefs, Danique

10 comments on “Review – Sunday’s Spraytan”

 1. Chantalle schreef:

  Wauw wat een mooi resultaat!

  daniquedejong

  24/04/2016

  Dankjewel!

 2. Mariska schreef:

  Ik vind het toch wel een opmerkbaar verschil, en op een nette manier! Gewoon een vakantiekleurtje 🙂

  daniquedejong

  24/04/2016

  Haha, ja ik ben gewend om na de vakantie een stukje bruiner te zijn.. Maar het is wel een mooi verschil en prima tintje zo in april! Liefs!

 3. Christine schreef:

  Lijkt me echt zo’n professionele zaak, leuk! Zou zoiets moeten vinden hier in de buurt..

  daniquedejong

  24/04/2016

  Ja, is het ook! Waar woon je? Want Sunday’s zit door heel Nederland.


  24/04/2016

  In België 🙁

  daniquedejong

  24/04/2016

  Oh.. Nou, daar hebben ze vast ook wat zitten! Alleen dat weet ik verder niet :’-)

 4. Jacqueline schreef:

  Vorige week dinsdag voor het eerst geweest. Super resultaat, helemaal happy.. Beetje jammer dat het vrijdag ( 3 dagen later) al helemaal weg was.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: