CreamPR – Persdag

CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectieVorige week was het weer zo ver, persdagen bij verschillende persbureau’s om de nieuwe herfst en winter collecties te tonen. Ik had helaas alleen tijd om langs te gaan bij CreamPR, maar ik heb daar wel prachtige items gezien! CreamPR maakte een hele persweek, in plaats van een dag, waar je gewoon binnen kon lopen om rustig rond te kijken bij merken als ┬áTony Cohen, Ted Baker, TopVintage en nog veel meer! Samen met Anne, die je misschien wel kent van Mooi! Company en omdat ze regelmatig op mijn blog en instagram verschijnt, ging ik naar Amsterdam en in dit artikel geef ik jullie een voorproefje van deze collecties.

CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie CreamPR Persdag Pressday Fall Winter collection herfst winter collectie

Er was natuurlijk nog veeeeel meer te zien, maar ik hoop dat ik jullie zo een mooi voorproefje heb gegeven. Ik vind dit soort dagen echt heerlijk, lekker rondsnuffelen, inspiratie opdoen en overweldigd zijn door al die prachtige items. Ik bedoel, hallo, heb je die body op de 4e foto gezien?! Die is overigens van Helda Dawud. Natuurlijk paste niet alles bij mijn persoonlijke smaak, maar ik zit hier nog even na te kwijlen en dromen hoor..

 

Liefs Danique

4 comments on “CreamPR – Persdag”

 1. Kim schreef:

  Wat een mooie items! Ik ben zelf helemaal fan van Topvintage. Prachtige items.

  daniquedejong

  29/04/2016

  Haha, ik vond dat dan net weer een van de mindere items.. Niet mijn smaak zeg maar. Verder echt super!

 2. Melissa schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Kan ook niet anders met zo veel mooie items! Ik was die week bij LeadsMePR en ook dat was zo leuk!

  daniquedejong

  29/04/2016

  Dankjewel! Haha, precies. Leuk die persdagen he!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: