Outfit of the Day – Casual Chic

BLOG1

 

 

Heerlijk, dat zonnetje deze week! Eindelijk weer om van te genieten. Na de koude wintermaanden werd dat wel weer tijd.. In de winter is het in mijn garderobe hard zoeken naar kleur en ondanks dat ik in de lente en de zomer ook vaak naar mijn zwarte kledingstukken grijp, zit er zo af en toe een gekleurde outfit tussen. Zoals vandaag in dit artikel, geen zwart te vinden! Ik combineer mijn nieuwe, zelf ontworpen, Stan Smith’s met een ripped jeans, kobalt blauwe top en een witte blazer. Op deze manier heb je een lichte en luchtige casual chic outfit, ondanks dat je een ripped jeans en sneakers draagt. Met mijn portemonnee in dezelfde cobalt blauwe kleur als de top, geef je er een speelse touch aan en laat je de sprekende kleur net wat meer terug komen. [Check alle outfit details onderaan het artikel!]

 

BLOG2

BLOG3

BLOG4

 

BLOG5

BLOG6

BLOG7

 

BLOG8

BLOG9

BLOG10

BLOG12

BLOG13

WHITEOUTFIT DETAILS:

BLAZER // H&M
BLOUSE // MANGO  [SOLD OUT – SIMILAR]
RIPPED GIRLFRIEND JEANS // H&M [SOLD OUT – SIMILAR]
ADIDAS MI STAN SMITH // ADIDAS
ZONNEBRIL FENDI // EYEWISH
PORTEMONNEE // LEER&ZO
NAGELLAK // ESSIE SMOKIN HOT
SPRAYTAN [LEES HIER MIJN REVIEW] // SUNDAY’S FREDERIK HENDRIKLAAN

WHITE
Ben je toch meer op zoek naar een chique outfit met hakken, een pantalon of satijnen blouse? Bekijk dan mijn vorige outfit of the day artikel! Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden en als je nog een suggestie hebt voor een outfit in de toekomst, laat het me weten!

WHITELiefs, Danique

6 comments on “Outfit of the Day – Casual Chic”

 1. Rui Jun Luong schreef:

  Mooie foto’s! Lekker simpel en chic.

  daniquedejong

  09/05/2016

  Dankjewel! Simpel en chic is m’n favoriete stijl 🙂 liefs!

 2. alexa schreef:

  wat een leuke outfit en dat blauwe met wit staat je echt heel erg goed!

  daniquedejong

  09/05/2016

  Dankjewel! Lief van je, altijd leuk om te horen!

 3. Jamey schreef:

  Toffe outfit, love the top!

  daniquedejong

  10/05/2016

  Dankjewel! Haha, het is ook echt mijn favoriet voor de zomermaanden! Liefs x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: