Travel – Bon Dia Curacao

Na vier jaar was het eindelijk zover, ik ging weer op vakantie! En goed ook. Mijn vakanties bestonden altijd uit uren in de auto zitten, met de caravan erachter, om te gaan kamperen in Oostenrijk of Duitsland. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een fantastische jeugd gehad met heerlijke vakanties, maar ik ben nooit buiten Europa geweest en ik vond het wel tijd om daar verandering in te brengen.

Voordat ik mijn vriend leerde kennen liep hij stage in Curacao. In de twee jaar dat ik een relatie met hem heb heb ik zijn verhalen over dit prachtige eiland zo vaak gehoord, dat ik ze inmiddels zelf kan vertellen. Het werd tijd om te kijken waar deze verhalen vandaan komen, dus we stapten in het vliegtuig en tien uur later stond ik in de brandende zon in Curacao. Onderweg naar het boutique hotel waar we verbleven had ik een adrenaline gevoel door heel mijn lichaam. Ik kon nog steeds niet geloven dat ik in Curacao was. Na vier jaar geen vakantie had ik een weekje Gran Canaria verwacht, of Kreta, maar geen Curacao. En daar was ik dan.

We verbleven 8 dagen in het Pietermaai Boutique Hotel, in de straat waar ook het studentenhuis stond waar mijn vriend woonde tijdens zijn stage. Hij heeft mij deze week alle mooie plekjes van het eiland laten zien. Van de grote, bekende stranden tot de plaatselijke hoogtepunten. Van Klein Curacao en Zanzibar tot Daaibooibaai. We bezochten Miles, bleven een heerlijk dagje bij het hotel en op de laatste dag lieten we allebei – schrik niet – een tattoo zetten. Het was een geweldige vakantie en ik kan niet wachten om terug te gaan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: